Regression is very trendy these days, especially when it tastes of milk.The CARREMENTCHOC preserve is a recipe inspired by the famous FAUCHON
pastry of the same name developed by our Executive chef Christophe Adam.
It is made by adding to a basic traditional milk jam, chocolate rich in cocoa, hazelnut praline and a touch of caramel. The texture is savory, creamy and very soft in mouth.
Descendez de ce tabouret ! Et sortez le doigt de ce pot de confiture de lait praliné chocolat. La confiture « Carrément Choc » est une recette inspirée de la célèbre pâtisserie FAUCHON du même nom développée par notre chef pâtissier Christophe Adam.
Elle est confectionnée en ajoutant à une base de confiture de lait traditionnelle un chocolat riche en cacao, un praliné noisette et une touche de caramel. C’est une recette subtile, très gourmande à la texture liée, onctueuse et très fondante en bouche.
Baje la silla! Y quitar el dedo de este atasco praliné de chocolate con leche. Jam "Definitivamente Shock" es una receta inspirada en la famosa pastelería Fauchon del mismo nombre desarrollado por nuestro Pastry Chef Christophe Adam.
Está hecho mediante la adición de una base tradicional de chocolate, dulce de leche rica en cacao, praliné de avellanas y un toque de caramelo. Esta receta es una textura sutil, muy sabroso obligado, muy suave y se derrite en la boca.
250g
0,55lb Jar
Ingredients : Milk, cane sugar, hazelnuts praline (hazelnuts 50%, sugar 50%), chocolate (cocoa mass, sugar, cacao butter, emulsifier : soya lecithin, natural vanilla flavouring), caramel (water, sugar), gelling agent : fruits pectin.
Made from 63g of milk, 14g of praline, 8g of chocolate for 100g of final product. Total sugar content : 59g for 100g of final product.
Allergens: Contains milk, soya and nuts.
Nutrition Facts for 100g
Energy 383kcal, Total fat 12,2g of which saturated fat 7,1g, Total carbohydrates 62g of which sugars 59g, Protein 6,5g, Salt 0g. .
It is made by adding to a basic traditional milk jam, chocolate rich in cocoa, hazelnut praline and a touch of caramel. The texture is savory, creamy and very soft in mouth.
Descendez de ce tabouret ! Et sortez le doigt de ce pot de confiture de lait praliné chocolat. La confiture « Carrément Choc » est une recette inspirée de la célèbre pâtisserie FAUCHON du même nom développée par notre chef pâtissier Christophe Adam.
Elle est confectionnée en ajoutant à une base de confiture de lait traditionnelle un chocolat riche en cacao, un praliné noisette et une touche de caramel. C’est une recette subtile, très gourmande à la texture liée, onctueuse et très fondante en bouche.
Baje la silla! Y quitar el dedo de este atasco praliné de chocolate con leche. Jam "Definitivamente Shock" es una receta inspirada en la famosa pastelería Fauchon del mismo nombre desarrollado por nuestro Pastry Chef Christophe Adam.
Está hecho mediante la adición de una base tradicional de chocolate, dulce de leche rica en cacao, praliné de avellanas y un toque de caramelo. Esta receta es una textura sutil, muy sabroso obligado, muy suave y se derrite en la boca.
Confiture de lait praliné chocolat - Fauchon
FAUCHON250g
0,55lb Jar
Ingredients : Milk, cane sugar, hazelnuts praline (hazelnuts 50%, sugar 50%), chocolate (cocoa mass, sugar, cacao butter, emulsifier : soya lecithin, natural vanilla flavouring), caramel (water, sugar), gelling agent : fruits pectin.
Made from 63g of milk, 14g of praline, 8g of chocolate for 100g of final product. Total sugar content : 59g for 100g of final product.
Allergens: Contains milk, soya and nuts.
Nutrition Facts for 100g
Energy 383kcal, Total fat 12,2g of which saturated fat 7,1g, Total carbohydrates 62g of which sugars 59g, Protein 6,5g, Salt 0g. .
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I talked to my kids yesterday who said they received the package – THANK YOU VERY MUCH! They loved it!
ReplyDeleteI'm glad to hear it!
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