Among jams fall very popular at home, jam chestnuts. Jam is a specialty Ardèche chestnut.
A pleasure to make a dessert garnish a cake, bread for a snack or simply enjoy with a spoon!
A pleasure to make a dessert garnish a cake, bread for a snack or simply enjoy with a spoon!
Parmi les confitures d’automne très appréciées chez moi, la confiture de marrons. La confiture de châtaignes est une spécialité ardéchoise.
Un véritable plaisir pour faire un dessert, garnir un gâteau , en tartine pour un goûter ou simplement la déguster à la cuillère !
Entre los atascos de caer muy popular en su país, las castañas mermelada. Jam es una castaña de Ardèche especialidad.
Un placer para hacer una guarnición postre un pastel, pan para un aperitivo o simplemente disfrutar con una cuchara!
Confiture de châtaignes à la vanille
Bonne Maman370g
1,82lb Jar
Ingredients : Sugar, mashed chestnuts, brown cane sugar, pure vanilla extract.
Jam prepared with chestnuts 38g per 100g.
The total content of sugars and 60g per 100g..
0 comments:
Post a Comment