Of course you can say, “I made it myself!” We won’t tell. At FAUCHON, secrets are sacred.
FAUCHON invites you to discover its beef bourguignon, a gastronomic French recipe. Juicy morsels of beef, carrots, and pearl onions are simmered in a casserole dish, and when it’s almost ready, red wine is added to develop the flavor.
FAUCHON invites you to discover its beef bourguignon, a gastronomic French recipe. Juicy morsels of beef, carrots, and pearl onions are simmered in a casserole dish, and when it’s almost ready, red wine is added to develop the flavor.
Tasting tips: Reheat about 25 minutes over
low heat and garnish with fresh pasta or mashed potatoes.
Évidemment, vous pourrez toujours dire « c'est moi qui l'ai fait ! », nous ne vous trahirons pas. La parole de FAUCHON, c'est sacré. Une recette incontournable de la gastronomie française. Les beaux morceaux de viande de bœuf accompagnés de carottes et de petits oignons mijotent tout doucement à la cocotte. Du vin rouge est ajouté pour parfumer le tout.
Por supuesto, siempre se puede decir "fui yo quien lo hizo! "No te defraudará. Discurso FAUCHON es sagrado. Una receta deber de la gastronomía francesa. Las hermosas piezas de carne de res acompañado de zanahorias y cebollas a fuego lento suavemente en la sartén. El vino tinto se añadió para dar sabor a ella.
720g
1,59lb Jar
Ingredients : beef and beef cheek (50%), Bouillon (Madiran red wine, Madeira, Armagnac, thyme, bay leaves, cloves, black pepper), mushroom, carrot, onion, pork rind, tomato, starch, salt , sugar, garlic paste (fresh garlic, dehydrated garlic, salt), color: Patrelle, black pepper.
allergens : May contain traces of sulphites.
Nutritional value per 100g
Energy 140kcal, 1.4g fat, 2g Carbohydrate of which sugars 0.8g, Protein 18.2g, salt 0.62g.
Add to Cart
Évidemment, vous pourrez toujours dire « c'est moi qui l'ai fait ! », nous ne vous trahirons pas. La parole de FAUCHON, c'est sacré. Une recette incontournable de la gastronomie française. Les beaux morceaux de viande de bœuf accompagnés de carottes et de petits oignons mijotent tout doucement à la cocotte. Du vin rouge est ajouté pour parfumer le tout.
Por supuesto, siempre se puede decir "fui yo quien lo hizo! "No te defraudará. Discurso FAUCHON es sagrado. Una receta deber de la gastronomía francesa. Las hermosas piezas de carne de res acompañado de zanahorias y cebollas a fuego lento suavemente en la sartén. El vino tinto se añadió para dar sabor a ella.
Boeuf Bourguigon - Fauchon Paris
FAUCHON720g
1,59lb Jar
Ingredients : beef and beef cheek (50%), Bouillon (Madiran red wine, Madeira, Armagnac, thyme, bay leaves, cloves, black pepper), mushroom, carrot, onion, pork rind, tomato, starch, salt , sugar, garlic paste (fresh garlic, dehydrated garlic, salt), color: Patrelle, black pepper.
allergens : May contain traces of sulphites.
Nutritional value per 100g
Energy 140kcal, 1.4g fat, 2g Carbohydrate of which sugars 0.8g, Protein 18.2g, salt 0.62g.
0 comments:
Post a Comment